BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, March 17, 2011

Tnx for coffe for All

Hye..sorri lah baru buat pasal entry kepada blogger
coffe for all

1. Firstly nak say terima kasih kerana buatkn header blog nih..
amacam?sesuai tak dengan template bru blog aku nih.
cantikkan kan..nampak gempak tak??
msti r gempak right?haha(perasan)

2. Nak say sekali lagi,semoga hidup diberkati oleh Allah s.wt..sebab ikhlas memberikan bantuan kepada blooger yang menempah header dari kau.semoga maju dalam dunia mbuat header nih.
biar kasik lebih kreatif header tuh.

3. k meh aku promote jap blog kau.kepada sesiapa yang mahukan header percuma
daripada coffe nih..sila klick sini..Insya Allah,dia sedia mmbntu korang semua.

4. Yang pasal award banner siapa folower ko 2 bru aku perasan.?nanti aku amek..so kalau korang nak awar tuh..folow la coffe for all nih
nak promote award tuh jap..jeng2~!



lawa kan?meh r folow dia ramai2..



8 comments:

♥sophie♥ said...

cool =)) matching matching ! heeheh

dean said...

yed...mg cgt matching

mai said...

wah, cantik header dia buat,, huhu aku pun nak try, kut2 dia nak tlg

dean said...

Insya Allah dia tolong

Al-Wardah said...

dah dipelawa ni, tapi blm apply..

dean said...

pg la apply

coffee said...

thanks wei, smart gak ko edit semula... memang bleh jadi tokoh ni...

dean said...

tq..