BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, March 11, 2011

JELAJAH BLOG 2011 : AKU INI BLOGGER LELAKI !



sape berminat..nak join segmen abg ben kali ni..click dekat banner di bawah



so.aku nak jawab soalan yang diberikan :

1.Sila jelaskan kenapa anda berblog ?
saya ingin mengembangkan lagi bakat penulisan saya serta mahu menyampaikan info-info menarik
di blog saya agar blogger lain dapat membacanya..(tak mahu kedekut info )

2 Beri pendapat anda .. Kenapakah blogger lelaki lebih kreatif dan blog lelaki lebih mudah dapat perhatian dari blog wanita ?

kenapa blogger lelaki lebih kreatif ? sebab lelaki mempunya 9 akal 1 nafsu..perempuan 1 jeq akal dia
9 nafsu banyak.tuh yang laki lebih kreatif.haha..lelaki lebih kepada info2 menarik yang dapat menarik wanita -wanita masuk ke dalam blog..contohnya..tengok la blog Abang Ben..wanita jeq ra amai yang comment kan ?? kan?

3 . Blog wanita yang anda suka baca
al-wardah click al wardah kalo nak tengok

hope dapat menaikkan trafic sy..hehe

5 comments:

solo molo said...

singgah dari segmen En Ben Ashaari...


http://solomolo.blogspot.com/

dean said...

singah lew..huhu

apisv2 said...

salam,
menjelajah kawan2 blog;)

blog apisv2

Fuuyooh said...

salam kenal.. dtg dr blog abg ben.. nice entri.. hehe

dean said...

jelajah lew..folow la..klo iye pon..haha