BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, November 4, 2013

result

Assalamualaikum w.b.t kepada semua . kehidupan seorang pelajar mesti ada peperiksaan dan keputusan peperiksaan...ia memang tidak lari antara satu sama lain...ada yang dapat keputusan cemerlang dan sebaliknya. macam-macam ragam pelajar yang ada bila keputusan peperiksaan diumumkan .

hari ini ,untuk mahasiswa dan mahasiswi selalunya menunggu keputusan melalui talian online ada yang tak senang duduk dan tak mahu tidur selagi tak lihat dengan mata sendiri .  ,ada yang takut untuk click keputusan tu...tunggu tahun depan pon tak ape... maka dengan ini terjadi la kejadian begini iaitu off chat di facebook , off hand phone . sebab masa tu lah .kawan - kawan yang tiba2 tak selalu contact menjadi perihatin untuk bertanya tentang keputusan peperiksaan .



selalunya kalo result okay , memang dia la orang yang first sekali update status kt fb or twitter . siap print screen sekali result untuk paparan umum macam2..kalau yang sederhana dan kurang berjayamereka akan diam tak ada bunyi langsung..krik..krikk..krikk..hah..ada yang terasa tak tu...takpe. normal la tu kan..hahha

Baru - baru ini , keputusan pelajar uitm telah diumumkan , dan aku juga salah seorang pelajar UITM..Alhamdullilah target aku capai untuk sem terakhir ini. walaupon tidak mencapai dekan.tapi aku bangga dengan pencapaian aku ni dengan apa yang aku usahakan.. Alhamdullilah . syukur. memang tak tahu lah kenapa kali ni aku memang tidak sabar tuk mengetahui keputusan aku..pukul 12 tgh mlm aku dah cek. selalunya aku cek lambat2 sedikit..mungkin petanda-petanda dapat result bagus maybe. tapi biasa lah..rasa berderau bila nak klick keputusan. tapi alhamdullilah..syukur

kepada rakan - rakan aku yang berjaya mendapat dekan , taniah aku ucapkan yang kurang berjaya..tingkatkan prestasi..sekali anda jatuh , bukan bermakna anda jatuh selama-lamanya..

sekian...

Friday, October 4, 2013

minggu exam

Assalamualaikum w.b.t kepada semua blogger dan sesiapa yang membaca entry ini..
oke...tiba2 rasa nak update blog pula hari ini sekian lama tidak log in..sik log out je..

sekarang ni minggu exam..so release tension la update blog jap..
tingal lagi dalam 3 paper je..

lepas tuuu..freeeeeeeeedommm ! berakhir la..episode2 yang banyak meberi kesabaran
dalam menimpuhi segala liku2 kehidupan selama 5 semester..untuk mnjadi seorang mahasiswa yg berintelek.cewahh

ok .next sem , aku praktikal di MRB ( MALAYSIAN RUBBER BOARD ) a.k.a Lembaga Getah Malaysia
di SABAH..k tu tipu...hahaha...seremban je pon..xjauh mana...

so wish me luck..thnx u for reading

Monday, March 25, 2013

Study week

Assalamualaikum w.b.t kepada semua blogger...hari ni berkesempatan tuk aku update blog setelah sekian lama tidak mengunjungi blog aku...dah bersarang dah aku punya blog ni..haha.

sekarang ni aku kat rumah minggu study week..cuti dalam 3-4 hari je...khamis ni aku da start final dah...so..wish me luck k...doakan kan aku rajin belajar..hehe..

bye2