BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, March 8, 2011

nk join x??tuk naikkan trafic..from diana`s blog



assalamulaikum kepada cik diana..meh saya comment blog anda..coment pdas-pedas punya...

mula-mula kena la puji yang positif right?

1.blog kamu boleh dikategorikan dalam blog cute mute..hehe
siap ade salji turun lagi (salji kew tuh) hentam saja la..

2. lagu pon boleh tahan rancak..best dengar walaupin tak paham.tetapi ade segelintir blogger lagu-lagu pada blog boleh membuatkan dorang masuk icu.sebab terkejut..kne heart attack la katakan..kalo nak letak lagu.jangan buat auto play k..tapi kalo nak buat auto play gak terpulang..blog masing-masing

3. warna background cun..warna itam (minat itam ka?)

k nak..beritahu yang negatif plak..haha..

1.blog kamu berat,lambat nak loading..tapi internet saya boleh jeq..sbb laju..bagaimana pula dengan internet blogger lain...kesian diorang nak tunggu sebab nak tengok blog cik diana ne..malah boleh tidur kejap..semata-mata nak tunggu ish2..why lambt loading?sebab terlampau banyak widget dekat blog tuh..msukkan yang perlu sahaja

2. bahasa tulisan pula terlampau menggunakan bahasa sms..susah orang lain nak paham..blog nih bukan orang muda jeq yang baca..malah golongan tua pon baca taw...so watch out ur writng

3. wah...boleh tahan gak bnyk tempat chat..3 tmpt chat...rambang mata la nak pilih tempt mana nak chat..haha... satu pon cukup...

4 yang lain-lain tuh semua ok sahaja...semoga lebih maju dalam dunia blog

k sapa-sapa nak cerita pasal blog diana ne..klik sini untuk tahu lebih lanjut tentang blog dia nih.

sori..kalo terasa..hehe..

nak tagged kat




4 comments:

padlie said...

saya bermasalah dengan blog yg banyak gambar, widget dan ada background song..
skrg dah dua broadband saya habis limit.. ni yg ketiga :(

Entry terbaru padlie: Padlie masa muda-muda [Part IV]

dean said...

lah yeke...sudah nasib badan..apa boleh buat..msti dalam aty nak maki jeq bler lambt nak masuk blog orang lain.kecian tuan punya blog..hhuh

dyana said...

huhu..thnx cmmnt.alaa,no hal.kslpn kta kna ubh..thnx join n 4 de cmmnt!akn saya ubah mna yg ptot.haha.

dean said...

ok..ur most welkam