BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, March 20, 2011

Keputusan rasmi undian blog aku ni berat tak..

Assalamualaikum blogger semua.Akhirnya aku sudah selamat
menghabiskan kempen untuk blogger-blogger mengundi
tentang blog aku selama 6 hari. fuh da macam pilihan raya.
femes kejap..k cukup..

so..keputusannya

jeng..jeng...

23 % yang mengatakan blog aku ni sangat laju

38 % mengatakan blog aku ni sederhana laju

yang nih aku tak puas hati

38 % mengatakan blog aku nih lambat macam kura-kura

ne mesti kes sabotaj nih..biasa la..dunia politik..
eh salah dunia blogger..
mesti la ade yang tak puas hati kan

btw.aku ambil yang positif la dr yang negatif..

so..blog aku ne serdehana laju..

sebarang bantahan melalui surat, sms , blog ,fb ms, email , and f2f.
tidak akan
dilayan sama sekali.Ini keputusan muktamad!



4 comments:

Al-Wardah said...

like2 :D

raziq said...

bg aku blog ni laju.. tapi depend pada internet. stengah orang intrnet slow, tu yg lmbat bukak.

sicomot-comel said...

ooh,,,
alaa...tgk penggunaan internet lah..

law ringan mcm mne pown,tapi gune broadband siput tenat,slow jugak nk bukak

dean said...

al-wardah : like jeq?

raziq : betol tuh..aku pon sependapt bg2

comot : btol tuh..setuju