BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, March 21, 2011

Amaran kepada kaum Hawa


kepada sumer kaum pempuan yang
memandu,benda ni betul2 mnakutkan..
>
> benda ni betul2 terjadi kat penang..
>
> korang ingat lagi x dgn kes Ms Canny
Ong yang dirogol dan dibunuh??
>
> hmm..ader sorang pompuan ni berenti
dekat stesen gas "pay-at-the-pump" untuk
isi mnyak..sebaik saja dia siap isi
mnyak tu dan nak beredar,seorang pekerja
kat situ buat pngumuman yang kad kredit
pompuan ni ad problem sket..pekerja tu
suruh pompuan ni masuk ke dalam untuk
bayar..tapi pompuan ni confused la sbab
transaksi mnunjukkan yang pmbayaran kad
kredit dier diluluskan dan xder msalah
paper pon.. so pompuan tu bgtau la
pkerja tu dan dia pon bersedia nak
beredar ke kereta dia balik..tapi
pekerja tu tetap bertegas dan suruh dia
masuk dalam..pompuan tu pon decided
untuk masuk ke dalam...sebaik aje die
msuk kat dlam..dia mula marah kat pkerja
tu..
>
> lalu pekerja tu suruh dia bertenang
dan bagitau hal sebenarnya...nk tau aper??
>
> sbenarnya msa pompuan tu dok isi
mnyak,pkerja tu nampak ada laki
mnyelinap kat blakang keta pompuan tu
dan pkerja tu dah pon tepon polis..
>
> pompuan tu pon apalagi,takut r..dia
pon try intai dan dia nampak pintu keta
dia terbuka dan laki tu kluar dari keta
dia..
>
> hmm..ada laporan yg mngatakan yg skang
ni ada gang yang amik body part orang
pompuan..salah satu cara diorang adalah
dgn menyelinap masuk keta orag pompuan
masa pompuan tu tgh pump gas atau beli
brang kat kdai TGH2 MLAM!!
>
> kemudian,diorang akan potong kaki
pompuan tu untuk mmudahkan diorang culik
dan bunuh pompuan tu..
>
> satu cra lagi plak,diorang akan msuk
kedalam keta yg xder orang n x berkunci
> kemudian culik pompuan tu dan bunuh
diorang..
>
> korang pass la msg ni kat mna2 pompuan
yg korang knal..
>
> bg org pompuan plak,be xtra careful n
kalo bley,jgn kuar sorang2 tghh malam..
>
> lagi elok,x yah kuar langsung mlam2..
>
> mesejnya:
>
> 1:selalu la kunci pintu keta wlaupun
korang rasa korang nk kuar jap jer..
> 2:check bwah keta waktu korang nak
balik ke keta lpas selesai urusan korang..
> 3:Always be aware of your surroundings
and other individuals in your general
vicinity, particularly at night!

13 comments:

farhana jainal said...

eiii takotnyer...ape la laki uh...hesh....

Fahmi Piruz said...

izin copy ye :D

dean said...

yer2..copy la

dean said...

jgn tkut..hahax

fatin said...

takot nye !! xselamat la kite kt mne2 mcm ni kan... haish...jenayah je~

fatin said...

mintak izin shate boleh??

fatin said...

share..heheh sory typing error

dean said...

share la..xkisah

dean said...

2 la..pe la..da akhir zaman

sicomot-comel said...

huhuhhu..

takmo la nk kuar umah pasnie ~,~

dean said...

k2...taya kuar

♥sophie♥ said...

huhu,,seram nye,, tp mmg ta penah kuar mlm2 pon,,hehe
but slalu dok uma sorg2,,bahaya gak kan ?? hurmm

dean said...

SOPHIE : BGUS LA XKUAR MALAM..BTOL2..KNE LOCK PINTU TINGKAP TOL2..