BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, November 4, 2013

result

Assalamualaikum w.b.t kepada semua . kehidupan seorang pelajar mesti ada peperiksaan dan keputusan peperiksaan...ia memang tidak lari antara satu sama lain...ada yang dapat keputusan cemerlang dan sebaliknya. macam-macam ragam pelajar yang ada bila keputusan peperiksaan diumumkan .

hari ini ,untuk mahasiswa dan mahasiswi selalunya menunggu keputusan melalui talian online ada yang tak senang duduk dan tak mahu tidur selagi tak lihat dengan mata sendiri .  ,ada yang takut untuk click keputusan tu...tunggu tahun depan pon tak ape... maka dengan ini terjadi la kejadian begini iaitu off chat di facebook , off hand phone . sebab masa tu lah .kawan - kawan yang tiba2 tak selalu contact menjadi perihatin untuk bertanya tentang keputusan peperiksaan .



selalunya kalo result okay , memang dia la orang yang first sekali update status kt fb or twitter . siap print screen sekali result untuk paparan umum macam2..kalau yang sederhana dan kurang berjayamereka akan diam tak ada bunyi langsung..krik..krikk..krikk..hah..ada yang terasa tak tu...takpe. normal la tu kan..hahha

Baru - baru ini , keputusan pelajar uitm telah diumumkan , dan aku juga salah seorang pelajar UITM..Alhamdullilah target aku capai untuk sem terakhir ini. walaupon tidak mencapai dekan.tapi aku bangga dengan pencapaian aku ni dengan apa yang aku usahakan.. Alhamdullilah . syukur. memang tak tahu lah kenapa kali ni aku memang tidak sabar tuk mengetahui keputusan aku..pukul 12 tgh mlm aku dah cek. selalunya aku cek lambat2 sedikit..mungkin petanda-petanda dapat result bagus maybe. tapi biasa lah..rasa berderau bila nak klick keputusan. tapi alhamdullilah..syukur

kepada rakan - rakan aku yang berjaya mendapat dekan , taniah aku ucapkan yang kurang berjaya..tingkatkan prestasi..sekali anda jatuh , bukan bermakna anda jatuh selama-lamanya..

sekian...