BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, March 31, 2011

Model yang malang

Ari ni model nak memperagakan baju baru. Dengan ayunya dia mengayakan.. ..
setelah puas bergaya di depan para penonton, beliau mahu kembali ke belakang pentas....
dan
beliau masih lagik melangkah dengan anggun....
pastu dia rase seperti berangin semacam jer... oppss.... ohhhhh my back....
control ayu sambil mencover montontnyerrrr. ..
penonton kat situ...

15 comments:

sengat said...

huwahahaa ni bkn sebab ketat ni der! wa rase die kentot tahap tak ingat ni!!!!

Zue Cancer said...

dia tak pakai underwear ke?

sicomot-comel said...

hahaha..

siyes malu !

zue cancer : Model TAK PERNAH PAKAI PAKAIAN DALAM LAH..

apisv2 said...

malu model..designer nya lg malu

dean said...

sengat : ahahah..kentut smpi terkoyak..

zue : biasa r tuh..kasik angin msuk

scc : mg malu pon gasenya

apis : kah2,,terus kne reject

Naddia said...

comel muntot die..haha

Zullism said...

muahaha....

hanisa sabrina said...

weh , i bet lepas tu dia trauma . HAHAH


btw , asal lah tak pakai pape kat dalam -___-

SHaFiQ ZaiNaL said...

wa.... terbek.. uwawawawawawawa..

Qaseh dalia adelia said...

ek tak pakai spender larikk

dean said...

naddia : amboii

zulism : ske plk dia

hanisa : hahaha..maybe r..trus xnk jd model

shafiq : ish2..

qASEh : ala..nk ksik angin msuk..2 yg xpki

fyna said...

huh!!
mmg malang pown...

blackrosehunter said...

hahaha..agak la..lpas ni xjd model dh..hahaha..

Blackrose's latest entry: Macam-macam: telur pun ada yang tiruan..

Budak Botak said...

he3, ketat sgt smpai berjalan pon koyak, konfom org yg tgk tu x jadi beli...

dean said...

fyna : btol tuh

black rose : huhu..tol.sb malu

budak botak ; huhuh..betol2..model pon bengang jeq rasa