BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, March 2, 2011

feel good..

hmm...hye korunk.pe kabo..ciat??

semalam kan aku sudah cerita yang aku hari ini pergi latihan memandu kereta..

kena datang pukul 3.00 petang...punya la sharp..aku sampai sana pukul 3.00

rasa bangga pula datang sharp nih...kena berdisiplin sedikit...biasa la..orang melayu kan selalu buat macam nih..janji pukul 3.00 datang pukul 3.30..

bukan kah tak elok..kalo kita amalkan cara tu..kalo ada sesiapa yang ada tabiat tuh...buang jauh-jauh k..lagipon aku pon suka gak tabiat tuh,,,tapi sekarang kena berdisiplin...fokus2~!

sampai sahaja di pusat latihan...aku msj la pakcik yang ngajar aku memandu..

dia kol aku n cakap begini.."pakcik tak sihat lah hari ni, tak dapat datang "

dalam hati aku " what the hell of this " sabar ajew la...penat aku datang..

da lah jauh bakri tuh...rugi seringgit tuang minyak..

pakcik tuh cakap lagi " nanti pakcik comfirmkan malam nanti bila lagi latihannya "

aku jawab "ok no problemo "

tape,tak kisah r...tak sakit hati pon..haha...naseb bek aku ne penyabar..

pas2 g kfc kjp..tak makan lagi tengah hari..

pas da beli tuh.leh pula terjumpa member lama..kawan baik aku semasa di sekolah rendah..

Najib dan Amirul Amin...rindu gler r kat dorang..lama tak jumpa..sekarang sudah semakin hensem..

diorang lebih tinggi dari aku..fuh~~kecian aku pendek...

pastu ada la pula mesej hangit...orang tuh sajew jew nak kena kan aku...ish2...tertipu den..
aku tak sakit hati pon...kan aku da ckap td...aku ne penyabar..haha

2 jew r nk tulis...cau lu...

4 comments:

aza xylostella said...

hahak.. sgt penyabar

Al-Wardah said...

~ lain kali cnfrm dulu baru pergi..bukan dekat
tu..
~ first time la dgr msj hangit hehehe

dean said...

aza : wah...mmg pon..mceh..hehe

al-wardah : tape..xkisah..sik terperuk duk rmh jew...jalan2 amek angin..

mg first time pon...da hangus~

Al-Wardah said...

kesian...sabo la ya