BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, February 17, 2011

Tajuk : SEGMEN KHAS UNTUK BLOGGER BARU : 100 FOLLOWER KE BAWAH



hye blooger semua..hari ini abg ben ade buat satu segmen bertajuk segmen khas kepada blooger baru 100 folower ke bawah..hari tu kecewa jugak tak dapat join segmen abang ben sbb hanya tuk blogger yang mempunyai 100-500 folowers.so tuk segmen kali ini..aku nak balas dendam sebab tak dapat join segmen hari tuh..terima kasih kepada abg ben sbb buat segmen ni..

kepada sesiapa yang mahu join segmen abg ben nih...klick kt header dia tuh...jom bersantai dekat blog abang ben..sekian..

4 comments:

Hazmin said...

hye
salam perkenalan dari Hazmin
saya blogger baru nak belajar
selamat berblogging

BLOG HAZMIN

padlie said...

salam perkenalan..
singgah dari blog abg ben..
jemput ke http://ceritapadlie.blogspot.com/

muCux said...

terjah dari blog abg ben dan follow :)

Awangku Johan said...

salam ziarah dan salam perkenalan dari laman blog abg ben ashaari.. saya singgah ke blog awak ni terus saya follow ek.. so mai la singgah dan follow blog saya pulak.. ok.. thanks yaaaa