BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, February 12, 2011

12.2 again...

fuhh...penat perut aku menerima makanan...rezeki-rezeki...buncit da perut ni...tak leh nak gerak dah...tapi jari still leh gerak tuk taip entry ni....terima kasih kerana belanja aku sempena birthday aku pada petang tadi..tak larat da nak makan...tapi-berbaloi2..dapat jugak melepaskan rindu..sebab boleh la dikatakan lama tidak berjumpa..rindu sangat-sangat..terubat cikit hati bler dapat jumpa..selain tu...sempena birthday aku ni,,maxis bagi call percuma..peluang ni hanya setahun sekali..so..aku bnyk la jugak aku tepon budak2 ne..kalo boleh..nak je tiap-tiap hari macam ni..fulawei..masyuk2~

belah malam pula.mestilah family aku blanja aku makan pula..makan la jugak..hahaha...(perut boye) takpe..aku sedar..aku ni kuat makan cikit...cuma..badan je tak naik mendadak..sebab family aku semua slim-melim..hehe...aku order nasi goreng paprik...boleh la juga..aku habiskan jew..tak elok kalo membazir...nangis nasi 2 karang kalo aku tak makan dia...

sekian tuk entry birth hari ini...

No comments: