BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, February 5, 2011

For Ave..akal vs emosi

Salam kepada penghulu yang blognyer bertajuk Akal vs Emosi....saya tengok penghulu rajin komen blog-blog orang lain...tak kira la dari segi lagu..warna..kelajuan,header dan macam-macam lagi..
so..marilah kita semua terjah blog ave ne...n dptkn nasihat drpd dia...walupon dia ne tak di iktiraf..bkn aku yang ckp.dia yang cakap sndri..aku just copy jeq ayat dia tu..haha..tuk pengetahuan pengulu.saya suka mmbc entry2 penghulu.yang latest hingga older entry.tapi time bab tutoriol tuh agak susah saya hendak paham...berjam2 baru paham bagaimana nak buat.contohnnya berkenaan dengan analytics.pening nak paham.saya tahu bahawa penghulu mmpunya sifat baik hati mengkomen blog orang lain...susah nak jumpa orang macam penghulu ne..so...sila lah komen blog saya..yang tak seberapa ne..komen2 la pedas2 ckt...supaya saya boleh ubah gaya blog saya ne..haha.sbb saya masih mentah dalam dunia BLOG ne...manakala penghulu lebih makan garam dalam dunia blog.so pasni boleh la saya jadikn penghulu sebagai tok guru saya yang first..supaya saya dapat memberikan info kepada semua orang dengan lebih berkesan dan dapat menarik lebih ramai orang datang ke blog saya ne...sekian..