BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, February 17, 2011

“Contest Aksi Makan yanmieonline.com”

Baru ini aku terjumpa segmen 'contest aksi makan yanmieonline.com' ni..macam syok jeq entry ni..sape yang berminat nak join contest nih..click kt gambar budak ni..cepat-cepat join contest nih sebelum terlambat..tinggal dua hari sahaja..dari tarikh aku post ni..


ni syarat penyertaannya

1. Buat 1 Entry “Contest Aksi Makan yanmieonline.com” dan linkback ke entry ini

2. kemudian Postkan Link Entry di ruangan komen ini dan kalau sudi LIKE Facebook Yanmieonline *takde paksaan*

3. Tambah ayat nie di bawah entry korang “Contest Aksi Makan Yanmieonline.com di taja khas oleh Fivio.com dan SuaraPeople.com

4. takde…itu je….ehehe

tambahan lagi..prize nya mmg mengancam beb..nih prizenya :


1st Prize Fivio.com Value Hosting – 10GB (RM150.00) – 1 orang pemenang

  • Webspace : 10 GB
  • Data Transfer : 50 GB monthly
  • Email : Unlimited
  • MYSQL : Unlimited
  • Control Panel : Directadmin (Malaysia Server) or Cpanel (USA Server)
  • Backup : Daily Backup, Weekly Backup, and Monthly Backup
  • Domain : Hosting Lifetime Free domain (*.com *.net *.org)
  • 99.9% Uptime & 24/7 Support
  • Harga : RM150.00

2nd Prize Fivio.com Value Hosting – 6GB (RM100.00) – 1 orang pemenang

  • Webspace : 6GB
  • Data Transfer : 40G
  • Unlimited MYSQL, Subdomain, Email
  • Control Panel : Directadmin (Malaysia Server) or Cpanel (USA Server)
  • Backup : Daily Backup, Weekly Backup, and Monthly Backup
  • Domain : Hosting Lifetime Free domain (*.com *.net *.org)
  • 99.9% Uptime & 24/7 Support
  • Harga : RM100.00

3rd Prize Fivio.com Value Hosting – 1GB (RM65.00) – 5 Orang Pemenang

  • Webspace : 1GB RAID
  • Data Transfer : 10 GB sebulan
  • Domain : Hosting Lifetime Free domain (*.com *.net *.org)
  • Addon Domain : 1 domain
  • Control Panel : Cpanel
  • Lokasi Server : US Datacenter
  • 99.9% Uptime & 24/7 Support
  • Harga : RM65.00


so...gambar yang aku ingin pertaruh kan adalah..jeng-jeng...


hahaha...cdpkn..psti hot punya..

“Contest Aksi Makan Yanmieonline.com di taja khas oleh Fivio.com dan SuaraPeople.com




2 comments:

Yanmie said...

Salam,

wah mcm sedap je, ok gudluck yea, kalau nak menang hadiah bonus blh dptkan LIKE untuk gmbr tersebut di fb yanmieonline :)


www.yanmieonline.com

dean said...

huhuh...thnx u...mncuba nsib