BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, April 12, 2011

Lagu zaman 70,80 ,90 an

Sekarang nih aku nak layan lagu leleh,rock kapak,jiwang.
masyuk beb..

memandangkan latop aku nih lom ade pape lagu.so,aku nak
masukkan lagu-lagu jiwang dulu..tangkap leleh punya,

aku, sebenarnya tak ingat tajuk lagu dulu-dulu
so,aku wat la research kat u tube
tajuk lagu ape yang aku tah

ne adalah senarai lagu zaman 70,80 90 an..
yang aku dpt carik dan aku suka semua lagu nih,,
layann

Dinamik - antara gadis
Lela - bidadari
Kris - Tiara
pAK long - Selagi ada rindu
Tropika - Cinta pantai merdeka
Data - Permaisuri
Putra - Cinta kain putih
Exist - Rahsia pohon cemara
Axl - Andai dapat undur masa
Exist - Alasanmu
Exist - Seperti dahulu
Exist - Jesnita
Exist - Julia
Exist - Mama tolonglah percya
Rahim Maarof - Cinta Kristal
BPR- Harum subur di hati
BPR-Aku hanya serangga
BPR-Dari sinar mata
BPR-Seribu tahun takkan mungkin
Search - Fantasia Bulan madu
Search - Isabella
Rahim Maarof - Istana Menanti
Nash - Pada Syurga di Wajahmu
Fotograf - Di Alam Fana Cinta
Fotograf - Ke pintu Kasihmu
Samudera - Titian Hasrat
Samudera - Bila diburu Kenangan
Samudera - Salam Sejahtera
Thomas - Bunga
Gersang - Suratan Takdir
Blackrose - Penantian
Wings - Opera hidup
Ekamatra - Sentuhan Kecundang
Ekamatra - Pusara Lebuh raya
Ekamatra - Hanya satu persinggahan
Handy black - Kau yang bernama Seri
Spoon - Rindu serindu rindunya
Kristal - sejati
Saleem - Tinggal kenangan
Kristal - Cinta kristal
Kristal - zAKIAH
Kristal - Janji
Kristal - Rindu
Spin - Mengusung rindu
Iklim - Bukan tak sudi
Stings - dalam diam aku mencintaimu
Saleem iklim - Di pintu Mahligai
Saleem Iklim - Bunga emas
Saleem Iklim - Bukan ku tak cinta
Saleem Iklim - Suci dalam debu
Saleem Iklim - Aduhai! Seribu kali sayang
Saleem Iklim - Air mata kasih
mamat - untukmu ibu
Exist - kerana percayakan siti
mAY - Cintamu mekar di hati
Kristal - Luahan hati
Xpdc - Semangat yang hilang
Screen - Bila cinta di dusta
Slam - Gerimis mengundang
Rose - 11 cinta abadi

Sebelum cau dari page aku..layan lagu nih dulu...
huhu


kalo ade lgu dulu-dulu yang best tuh..
sila tinggal komen di bawah k..sekian


20 comments:

sicomot-comel said...

erk,. ko ni jiwang eh??

dean said...

hahahaha..jiwang gk

DDCzone said...

jiwang karat juga dean sorang ni eh... hhahahha... salam kenal... :P

~Nabilah~ said...

ske gak lgu2 lme nie....tp crtain je la....hehehe

dean said...

ddc zone : mmg jiwang

nbilah : ceh2

Amirul Rock said...

Rustyblade langsuir liar

abu semah said...

teras kehilangan diana

Amanda Emmir Hamdan said...

baru 2 bulan layan lagu jiwang..tangkap leleh gak la..penoh memori fon dgn lagu tangkap lentok nie..syokk abis..

Badrulkelate Kenji said...

spring sejiwa
samudera silaturahim
olan kenangan semalam

fadna majidi said...

Mahligai dari air mata

fadna majidi said...

Mahligai dari air mata

Muhammad Adib Rapia'e said...

How to reach you?

Are Zwan said...

Ukays tergamak kau
Legacy dua jiwa satu hati

Sakura Muda said...

Rahmat mega

Sakura Muda said...

Rahmat mega

Ainatasha Boon said...

memang jiwang habis...tapi saya suka...lagu best2

Insan Terhina said...

Bro try la dgr lagu samudera sudah takdir begitu.

Unknown said...

Terima kasih bro ,bg idea kat kita nk nyanyi lagu pa kat karaoke ni

Nazmi Ismail said...

Peminat rock jgk ni,tapi sy suka semua jenis rock,heavy,metal,hardrock,slow rock,jiwang off course..hehe

Ayu Hamid said...

Peminat Lagu2 Rock Kapak, Jiwang Karat, Heavy Metal dan underground seperti Villosa, trust, TZ, Justice, Helter Skelter, Rockers, Masa Scarecrow,King Cobra,SJY,Zarbarjad,Vargant, Sera, Metafora, Alfa,byk lg la... but lagu yg suke je la x la 1 album tu sume suke hihihi...