BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, April 10, 2011

Adakah ini cinta pandang pertama

Sebenarnya dari awal lagi aku da ternampak si dia..tetapi aku malu nak face to face dengan dia..aku tahu yang aku nih tak sesuai dengan si dia.Dia tuh la cantik..gebu..putih lak tuh..aku rasa sangat teruja melihat kecantikkan dia..fuh..cantiknya..tak tido malam aku mengingati si dia..
rasanya,aku dah angau..


Mulalah pada satu hari tuh...aku ngan family pergi ke ekspo..aku ternampak dia dengan rakan-rakan dia..dia lah yang pling lawa dekat ctu..fuh..dia pakai bju warna putih ditambah lgi dengan kulit dia yang ptih gebu 2..fuh..kawan-kawan2 dia pakai bju merah de yang coklat.kawan dia pon boleh tahan r..


tapi aku still tertambat dengan kecantikkan si dia,,oh,,adakah ini cinta pandang pertama...aku terus menarik tangan mak ayah aku tuk berjumpa dengan dia..sebb aku suka kn dia...gentlemen tol aku masa tuh...dia pon terkejut bila aku sapa dia..lebih2 lagi mak ayah aku berada hampir dengan aku..aku hanya melemparkn senyuman manis pada dia.Dia pon membalas senyuman ku itu.Hati ku terus cair..aku terus menanya pendapat mak ayah aku..











ayah aku berkata " wah cantik lah..pandai tol ko memilih eK " ayAH aku menyambung lagi..
"tauke! bape harga Latop Toshiba nih.! "

wah..korunk ingt betol-betol ke hah..aku still single k

btw.romantik x?kah2~ cau.




7 comments:

OKEdChokelaT said...

hahahahahahahaa...adeii....gebu betul lappy tu ek...

dean said...

ahahax..terlebey gebu

aza xylostella said...

hahak.... fufuyooo... wat gempak je..

dean said...

huhu..cte kne gmpak an

sheryl said...

cehh2..
wahh..da jmpe 'cnte pdg prtame'..
hahaha..mmg 'gempak' pn..

~Nabilah~ said...

hahaha...ingtkn btol td....adoyaiii!!!!

dean said...

sheryl : terlebey gmpak

nabilah : sorang tertipu