BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, April 26, 2011

penghargaan

Asslamualaikum semua!(post hari ini agak formal ckt k.ckt jeq tak bnyak ) hari ini Dean nak mengucapkan terima kasih kepada seorang hamba Allah ini.Kerana sanggup berkorban untuk Dean.Walaupun dia sibuk menguruskan urusan dia.Dia tetap ingat akan Dean..Thank u for Everything..May Allah bless u k. Insya` Allah..

Tidak lupa juga kepada folower-folowers Dean yang selalu membaca post Dean yang tak seberapa nih.Lebih-lebih lagi yang selalu coment dekat blog Dean nih..rasa sangat happy bila baca coment korang..dapat rasa post yang tak seberapa nih dihargai..TQ..

Tidak lupa juga kepada silent readers yang baca ntry Dean nih..tak mo la silent2..bising la ckt..kalo nk folow pon tak pe gk..dialu-alukan..tak marah pon...hehe...

tak lupa juga kepda folowers Dean yang dah lama folow Dean...tak tahu lah..post2 Dean nih korang selalu baca kew x?? tak baca pon tape kot..bukannya ada pape pon..lgpon blog nih mne la femes pon..sekadar mmbrikan maklumat sahaja..cite pasal Dean pon kurang..

tuk pengetahuan..Dean nih suka baca post2 korang..suka blog walking kt dashbord ..semua ntry korang Dean bc..walupun de yang mengarut n xphm..tetap bc gk..n berusaha nk coment blog korang..tuh pon kalo de idea..Dean terpaksa mengambil masa 2 jam lebey nk beskn bca ntry korang kt blog..

nk wt hipotesis jap : semakin banyak ntry yang dipost oleh blogger semakin lama masa yang diambil oleh Dean tuk mnghabisknnya..muahahaha cm2 lah lebih kurang

Jujur Dean cakp..Dean xkan singgah kt blog orang yg xpost entry.sbnya,,kalo korunk xpost ntry cmne nk keluo kt dashbord Dean aiyoo...

Perasan tak kt blog dean nih xde iklan2 cm nuftnang, hearts ape tah..brave hearts kot..pape jeq la..perasan tak..??kalo xperasan.sila perasankan diri anda..

sbnrnya nk wat..tp tgu la kemudian..tak terdesak pon nk dpt duet dr hasil berblogging nih...maybe
tgu folowers ramai bru wat..insyaa Allah..

Dean pon suka blas coment korang kt blog Dean tuh..heheh..bru lah. kita leh knl2 kn..bertuko pndapt,,walupon orang yang coment tuh tak tgok cmnt dia yg den blas..tp dean nk blas gk..mana la tahu..kalo dia terbaca lg cmnt yg dia post tuh..tol x??

k la..ckup lah tuh...maybe korang pon da rasa mnymph nk baca lg n nak muntah ijau..hahah

cau..

opss! terima kasih lagi sekali kepada hamba Allah sorang tuh..peace yaw v(^_^)v






9 comments:

miss eyra said...

wahhh..terasa dihargai :D

Izzuddin Fauzi said...

Tq Dean :D

myetech9[dot]com @ Enchik Nine

| cik azeya | said...

dean...

dean said...

miss eyra : ceh2

fauzi : welkm

cik azeya : :P

nelly said...

singgah selalu tempat nelly ..^^

dean said...

nelly : hehhe..oke

Al-Wardah said...

sape tu? saya termasuk ke? hehe
syukran lak!

sheryl said...

ceh2..
siap wt pnghargaan yea..huhu

dean said...

al wardah : da folower..msti la msuk ckali

sheryl : hehe..taley kew?