BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, August 12, 2011

Tiada yang indah selain berbuka dengan keluarga

Assalamualaikum ! sekarang berada di rumah . Baru berkesempatan untuk balik kg sebab minggu ni free..yahoo..dapat berbuka dengan family akhirnya . Berbuka di kg lagi best daripada berbuka kat U . Walaupun berbuka dengan kawan - kawan . tetapi tak leh challenge r berbuka ngn family. dah lah free. kat U sik2 beli kat bazar...pokai la kalo selalu macam ni .

So , memandangkan baru sampai kg dalam pukul 7.45 pm td. tak sempat nak berbuka dengan family . Berbuka dalam bas jeq la . tape sok hari masih ada lagi chance tuk berbuka ngan family . Insya Allah .

Badan pon rasa macam nak demam je ni . Hope tak teruk . Masih boleh gagah kan diri untuk berdiri .

Thanks sb sudi baca

2 comments:

Al-Wardah said...

sudah semestinya...
tapi berada jauh dr keluarga membuatkan seseorg lebih brdikari..kan?

dean said...

btol tuh...rndu cgt ngn keluarga