BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, June 15, 2012

minggu pertama

Assalamualaikum w.b.t.sebenarnya dah lama tak bukak blog n update entry2 terbaru pasal aku...so ary ni tergerak nk update story ckt..xbnyk pon nk udpate...ckt je..pe yg aku ingt kt kepala otak aku.aku taip..

minggu ni aku da sambung mula belajar balik dah..ingatkan minggu pertama lecterur tak msuk lg...tgok2 lecturer masuk.hampir semua kelas lec masuk..sbb sblm ni..ketua program aku da anouncement kt fb yang dia da aturkan jadual n kata..minggu pertama tuk budak dpim bkn tuk bersuka ria...

so..patut la lecterur msuk..hampir kesemua kelas..accoount pon da bljo..aku pon tkut gk ngn acount ni..sbb senior kata account ssh..so aku nk prepare awl la..tkot kne repeat pulak nanti...

pagi td aku lepak kat rumah kawan aku..tido sana...sbb pg tuh nk tgok bola kt warung...berbaloi gk tgok sbb german mng...wlpon aku xmnt cgt german,,,aku lbh kepada italy..pas tgok tuh tdo la..n pg tuh sarap n test bawak kete kwn aku..kereta manual..da lama xbwk..so..boleh dikatakan..yang x power cgt...
k tuh je nk cte bye