BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, May 6, 2011

Remaja di himpit kereta Misteri


Assalamualaikum semua!? sihat??...ceriakan hari anda yang muram tuh k...

berbalik kepada tajuk di atas.Siapa remaja diatas?kereta siape?adakah kereta Volkswagen di Lebuh Raya Karak ?? oh!..no2!...

ni adalah cerita benar..kawan aku iaitu Ahmad Akmal Afiq Bin Zainal yang memandu sebuah Proton Saga Aeroback telah diekori oleh sebuah proton Waja yang tidak tahu siapa pemandunya.Bunian ke??.menurut kawan aku..dia baru sahaja pulang dari tmpat kejenya di Bakri Muar Johor lebih kurang dalam pukul 3 pagi.

Semasa dalam perjalan pulang. kawan aku berasa ada sebuah kereta Proton Waja yang sedang mengekorinya dari arah belakang sebelum kereta tuh memintas keretanya.lalu menyuruhnya berhenti.mungkin nak tanya alamat kot..kot2 tersesat..tetapi kawan aku terus memecut pulang ke rumah sebab takut disamun and maybe tkut hilang teruna t.

mungkin pemilik kereta Proton waja tu berasa marah dan berang..dia mengekorinya sambil mencucuk angin
lalu melanggar bumper kereta kawan aku...kawan aku naik bukit dia naik bukit..wat drif...dia pon wat drif gk...bg high beam dia pon wat gk..k tipu..

tetiba kereta tuh ilang dalam kegelapan malam...sah kereta hantu Voklswagen kuning kat Lebuhraya Karak yang bertuko mnjd Proton Waja sampaikn leh tersesat kat Muar Johor...bercuty rasanya..k tipu lg..

rupa-rupanya kereta Proton Waja tuh telah terhumban ke dalam Parit Keliling berdekatan dengan rumah kawan aku tuh.

Proton Waja tuh dijumpai oleh ayahnya pada kesokkan pgnya pada pkul 7.30..n didapati seorang bangsa India telah terbunuh di tempat kejadian..kerana terminum air parit yang itam cmpur air indah water..k tpu..mati dsbbkn kecederaan teruk di kepala...kes ni masih lagi disiasat

nak tahu cerita lebih lanjut...g sini or g sini kat sini xde tipu2...

k maceh sbb sudi baca

5 comments:

Al-Wardah said...

btol tndkn kwn awk tu...kalo ada org thn mlm2 @ awl pagi memg bahaya...

Al-Wardah said...
This comment has been removed by the author.
~Nabilah~ said...

nasib baek la kawan 2 x berhenti...kot2 le die nk rompak ker...hehehe

Yan said...

ahaaa , tragikk
suspenanikk !

dean said...

al wrdah : mg bhaya pown

nabilah..iyela tol tuh

yan : mg tragik